Sammanfattning 2016

Då har ännu en säsong gått av stapel och det har varit riktigt kul.

Ett gäng nya förare (tyvärr lite för snabba).

Mitt mål i början av säsongen var att hålla en 22a plats i cupen samma som jag slutade 2015 sket sig redan första tävlingen tyckte jag då jag bröt båda heaten på grund av blåst topp packning.

Jag klättrade sakta uppåt på listan under säsongen men tyvärr så 75 % av dom nya deltagarna var riktigt vassa med toppbakrunder i jtcc, stcc, superkart o.s.v alltså dom flesta med många års rutin men jag är inte bitter för det gick snabbare och snabbare för min del.

Lite jämförelser av varvtider så är nog kanske jag den som har tagit dom största stegen sen förra året och under detta år sett till varvtider (överbevisa mig gärna om jag har fel)

Säsongen avlsutades inte så bra för jag hade ingen som kunde ta min jour på brandkåren och jag hade redan blåst en helg på poäng (första racet)

Nu är det så att vi kunde räkna bort den sämsta helgen men nu hade jag 6 poänglösa heat på tre helger och det blir inget bra.

Första var kinnekulle (2 poäng) andra var sista heatet på mantorp (1 poäng) då det var en som tyckte jag bromsa förtidigt så jag snurrade trasade sönder startmotorn och sist Knutstorp ring (3 Poäng) som jag inte kunde vara med på.

Räknar lite på poängen och hade jag kört på knutstorp och följfult mantorp då hade jag fått 19 poäng men det hade bara gjort två placeringar .

Såsom bilen är nu hade den nog varit om jag köpt en tävlingklar bil det tog mig 2 år att lära mig.

I vinter ska jag inte göra så mycket med bilen mer än gå igenom motorerna eller iallafall den ena och lite kosmetisk uppdatering.

Och jag hoppas det blir nån form av isracing i vinter det finns flertalet som vill köra så det är bara hitta en lämplig sjö och nån som tar tag i det hela.

Däck till det hela finns i Finland att köpa kostar ca 8000:- och det är samma som dom kör med.

Hade jag haft lite mer träningsdagar på bana så kanske det gått lite snabbare men nu är det som det är för det kostar att åka och träna.

Nästa år så får jag inte missa försäsongsträningarna som går på helger så jag får lite mer körträning.

Tyvärr så brukar det erbjudas träningskörning på vardagar och det funkar inte riktigt för min del och mitt jobb.

Sist men inte minst så angående hemsidan så ska jag testa nått nytt i höst bara att vänta och se och sen ska jag ta tag i webbutiken i höst och så jag har lite fix förutom trimma bilen .

Så simma lugnt så ses vi på banan till våren/ Dennis