Racerapport 2016

Kinnekulle

WORST RACE EVER Så kan man sammanfatta årets första Cuptävling som tur är så kan man sålla bort den sämsta tävlingen.......Vad hände då?
Det börjad strula och krångla redan på morgonen när jag skulle anmäla mig.
Jag fick en tid kvällen innan att det öppnade kl 0700 å jag stog utanför i duggregn och väldigt få plusgrader men ingen ville öppna :-( sen var det en som upptäckte att sekrtariet öppnar kl 0730.....
Upp och skruva lite hade en regnlampa som skulle monteras innan besiktningen 0800 och 0745 skulle det vara förarsammanträde.
Jag var inte på bra humör blöt och kall mina tår började domna bort fingrar som var lika stela som pinnar.
Besiktingen gick bra inga klagomål där nått som var positivt.
0845 fri träning åker ut och känner på bilen på utvarvet för att sen gasa lite på varv 2 men då viftar dom med rödflaggan så det är bara att åka in i depån...........och vänta...........vänta till slut släpper dom ut oss och det blir bara ett utvarv för min del tog lite fel på tiden så jag hade kunnat köra ytterligare ett varv.
1205 Dags för kval och det gick inget vidare kom ikapp en långsammare bil och tänkte att jag släpper iväg den och kör riktigt sakta och blir passerad av lite andra förare för att sedan stå på lite och kommer ikapp den långsammare bilen nästan direkt hmmmmm
kör om den och sen kommer det lite snabbare bilar och jag håller undan allt blir bara fel får inget flyt i körningen och hamnar i B final SUCK
Dags för första B finalen kollar efter 7 röda lampor som ska slockna när starten går.....................å alla drar iväg VART FAN sitter lamporna.
Efter ca 3 var kör jag om en bil sen varvet efter skulle jag ta en bil till och av någon konstig anledning fich jag för mig att växla ner i den kurvan till ettan???? vilker resulterar att jag får en rejäl sladd trampar då ner gasen så jag gör en 360 men nu var det blött så det blev en 540 istället med lite ventilsläpp och åker ut på gräsmattan och där var det ÄNNU halare så det blev en 540 till  kommer upp på banan och drar iväg och bilen går inget vidare SUCK.
Dags för andra B finalen testade med att byta tändstift ifall det var nått sånt som gett upp hoppet men inte då så det var bara att glida in i depån .
Förömodligen blåste jag topplockspackningen har inte rivit isär än ................. 
Om fyra veckor är det dags igen och då på ljungbyhed ihop med Power och V8 thunder car kommer säkert bli en kanonhelg