Husbilsprojekt

508 Husbil

508 husbil

508 Husbilsprojekt

Detta är utgångs läget i mitt husbilsprojekt

Inhandlades osedd (man lär sig aldrig) 

Den ser ju bra ut på bilderna (som jag fick av polaren) men jag fick en chock när jag såg den hjälp hur ska jag ta mig hem med denna var min tanke.

På kvällen så hade jag ont i magen inför hemresan. 

Hade det inte varit en jag kände som sålde den till mig så hade jag åkt hem igen.

Han som sålde den hans sambo kände det som jag kände när hon såg den NEJ glöm det ...........

Men att inredningen såg mindre bra ut ( albumet ) gjorde mig inte så mycket då min tanke var att riva ut allt så jag kan få in legendbilen.

Jag hade beställt besikting i borås på hemvägen och hoppades på att det inte blir spanska flaggan så jag förhoppningsvis kan fortsätta hemmåt.

När jag startade hemresan så var det ca 0 grader ute inte så farligt för jag hade ingen värme i husbilen....... och laddningen funkade inte heller så det var väll tur att det inte var någon idé att köra coupéfläkten

På besiktingen blev jag mäkta förvånad att det blev endast 2 tvåor ett på avsaknad av nummerplåtsbelysning ?????( satt en backamera över orginalet????) och den andra tvåan var ett helljus ur funk men det var bara lite dålig kontackt i säkringen så det fixade jag när jag rullade iväg.

Hemresan rullade på med en och annan kaffepaus och laddning av batteri så jag hade lite lyse åtminstånde jag hade med mig Lente ifrån gamleby som körde min Cooper S hem och när vi kom hem till honom så var det ca 10 minus ute å det var inte varmare i husbilen.

Men nu är den godkänd i besiktingen och en liten bit på väg i transformationen och jag låter bilderna tala för sig själva i ALBUMET

Jag kommer att när tid och lust att skriva komentarer till bilderna